Lansohet plani i integritetit të Ministrisë së Mbrojtjes

Periskopi.com Lajme

Sot lansohet plani i integritetit të Ministrisë së Mbrojtjes së Republikës së Kosovës.

Konfernca mbahet në Ministrinë e Mbrojtjes, ku veç ministrit Rrustem Berisha, do të marrë pjesë edhe ambasadori i Norvegjisë në Kosovë,  Strand Sjaastad dhe Svein Eriksen, këshilltar i lartë i Qendrës së Integritetit në Sektorin e Mbrojtjes (CIDS), Ministria e Mbrojtjes e Norvegjisë.