Vitin e ardhshëm shfaqje teatrale për Princeshën Diana – njeriun që i theu të gjitha rregullat e mundshme mbretërore

Periskopi.com Showbiz

Një mjuzikëll teatral për jetën e Princeshës Diana do të prezantohet në Broadway vitin e ardhshëm.

E titulluar thjesht “Diana”, shfaqja do të jetë tregimi i gruas që “tronditi mbretërorët” dhe “zgjodhi të ishte pa frikë, dhe si rezultat u bë i përjetshëm”.

Muzika do të jetë nga David Bryan, i cili fitoi dy çmime Tony për shfaqjen e tij skenike Memfis në 2010.

Los Angeles Times tha se shfaqja ishte “jo më britanike sesa The Real Housewives of New Jersey”.

Roli kryesor është marrë nga Jeanna de Waal, e cila është shfaqur më parë në “American Idiot” dhe “Kinky Boots” në Broadway.