Në natën e Fiter Bajramit, Petrol Company shpërndanë 85 pako ushqimore për familjet skamnore

Periskopi.com Lajme

Petrol Company vazhdon me aktivitetet e saj humanitare, dhe sot Petrol Company  në këtë natë të Fiter Bajramit nuk i harrojë edhe familjet në nevojë dhe fëmijët jetim, ku  vendosi t’i shpërndajë 85 pako ushqimore për 85 familje në nevojë.

Shpërndarja e pakove  u bë në bashkëpunim me përfaqësuesit e Komunës së Fushë Kosovës.

Shumë urime dhe falënderime të shumta pati nga këto familje drejtuar Petrol Company-së, për ndihmën që ju është ofruar në këtë natë Bajrami dhe që nuk janë harruar.

Petrol Company sot vizitojë edhe familjen Bajrami ku ju dërgoj pako ushqimore, familje të cilës pak ditë më parë Petrol Company dhurojë çelësat e shtëpisë, gjest i cili u prit shumë mirë nga Besimi kryefamiljari.

Përfaqësuesit e Petrol Company thanë që nuk do të jetë hera e fundit që jemi afër këtyre familjeve, ne do të jemi një ndihmesë për këto familje  kohë pas kohe sa herë të jetë e nevojshme e sidomos festave.

Në anën tjetër përfaqësuesit e Komunës së Fushë Kosovës falënderuan Petrol Company qe vazhdimisht kontribuon në këto familje dhe bashkëpunon me Komunën e Fushë Kosovës.