Peshëngritësja ruse, femra më e fortë në botë

Periskopi.com Sporti

Peshëngritësja, Natalia Kuznetsova pa më të voglin dyshim është një prej femrave më të forta në botë.

Peshëngritësja rusja gjatë karrierës së saj ka marrë një numër të madh titujsh, duke përfshirë kampionatit evropian, si dhe vendosjen e tri rekordeve botërore në stilin shtytjes dhe po aq në stilin e shkëputjes.

Edhe pse duket është tërhequr nga pedana, ajo sërish përpiqet të ruaj linjat perfekte sipas saj, një trup i tonifikuar e muskuloz, që pjesa më e madhe meshkujve do të kishin frikë ta ngacmonin, sepse mund ta pësojnë vërtetë keq.