Zhduket një vajzë në Prishtinë

Periskopi.com Lajme

Zhdukja e personave është bërë një dukuri shqetësuese në vendin tonë.

Çdo ditë në rrjete sociale, shohim familjarë që kërkojnë ndihmë për gjetjen e më të dashurve të tyre.

E, rastet e tilla raportohen shpesh edhe në polici.

Në raportin 24 orësh, Policia e Kosovës, ka treguar se në Prishtinë një person është zhdukur.

“Hajvali, Prishtinë 10.11.2019-12:00. Një mashkull K/Shqiptar ka raportuar se vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj”, thuhet në raport.

 

Zhduket një vajzë nga Gjakova

Periskopi.com Lajme

Policia raporton se ankuesja e komunitetit egjiptian ka raportuar se mbesa e saj është larguar nga shtëpia më 26 tetor dhe nuk është kthyer më.

Rasti është duke u hetuar  nga Policia.