Ismaili: Nga fundi i vitit, mjekët dhe infermierët me pagat më të larta në rajon (Grafikoni)

Periskopi.com Lajme

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismajli ka publikuar një fotografi që tregon rritjet që do të ju bëhen profesionistëve shëndetësor.

“Mjekët dhe infermierët nga fundi i këtij viti do t’i marrin pagat me rritje – më të lartat në rajon. Për këtë nuk ka dyshime. Me rritjen e pagave po krijojmë kushte që mjekët dhe infermierët e ri të mos largohen nga vendi.”, ka shkruar ai.

Mjeku specialist në fund të këtij viti do ta marrë pagë 1195 euro, njëlloj edhe mjeku specialistë i mjekësisë familjare.

Për më shumë shikojeni grafikonin: