Sërish peshq të ngordhur në Grykën e Rugovës, shkak mbetjet e fabrikave

Periskopi.com Lajme

Shoqata e peshkatarëve rekreativ sportiv Trofta nga Peja raporton se në Lumbardhë po ndodh përsëri katastrofa.

Ata kanë fotografuar peshqit e ngordhur dhe gjendjen e tmerrshme të ujit, dhe deklarojnë që kjo po vjen nga fabrika e djathit e cila po i liron mbetjet në Lumbardhë.

Kjo Shoqatë kërkon reagim dhe përkrahje institucionale që të ndalet hedhja e mbetjeve në ujë, dukuri kjo shumë vjeçare.