Oferta më e re nga Platforma Satelitore ALBSAT- 49.90 euro në vit

Periskopi.com Lajme

Platforma satelitore Albsat sjell ofertën 1 vjeqare për vetëm 49.90 euro në vit, përmes kësaj oferte të gjithë klientët e rinjë do të kenë mundësinë të përfitojnë resiver dhe smart kartelë gratis.

Ajo se cfarë e bën unike platormën satelitore Albsat përveq cmimit më të volitshëm në treg, është shumë llojshmëria e kanaleve televizive duke përfshirë kanalet ekskluzive si Klan Kosova, Alsat M, Vizion Plus dhe përplot kanale të tjera ku flitet shqip.

Adhuruesit e sportit do të kenë mundësinë të ndjekin ngjarjet sportive në 5 kanale HD ku do të transmetohen  kampionatet sportive: Uefa Champions League, Liga Belge, Skoceze, Portugeze, Turke, Zvicerane dhe Uefa Youth League.

Për të pasur platformën Albsat duhet të keni të instaluar pjatën satelitore si dhe të vizitoni njërën nga pikat e shitjes zyrtare të Artmotion për të nënshkruar kontratën.

Oferta vlen vetëm për brenda Kosovës.