Studimi zbulon sa PlayStation 5 mund të kushtojë më pak se që e keni menduar kur të dalë në treg

Periskopi.com Sporti

Sa do të jeni në gjendje të paguani për ta siguruar prodhimin më të ri të Sonyt, Play Station 5?

Shifrat e para që po sillen në kokën e njerëzve janë 500 euro, ndoshta 450 nëse jemi me fat, transmeton Periskopi.

Epo, duket se kompania japoneze po bën hulumtime rreth asaj se cili duhet të jetë cmimi i paisjes që të gjithë po e presin me padurim, transmeton Periskopi.

p1eckdl00q1n8cfve160qr48bosa.jpg

Mund të jetë më i ulët se që e keni menduar.

Një përdorues i Reddit me emrin ’u/youessbee’ ka publikuar disa detaje rreth një studimi ku thotë se ka marrë pjesë së fundmi, ku një prej pikave më të rëndësishme të diskutuara mes fasnave të PlayStation ishte cmimi.

Në fund, cmimi i përgjithshëm i gjeneruar nga ata që u diskutuan ishte 387 euro për versionin me disk të PSG dhe 287 euro për versionin digjital. /Periskopi.com/

p1eckdon4ob6hd1e9flcllm5vg.jpg