Hoxha i shkarkuar nga BIK’u: Pasha Zotin, pleqtë tanë kanë qenë më myslimanë se këta me mjekrra

Periskopi.com Lajme

Hoxha Drilon Gashi nga Peja, i cili u shkarkua sot nga BIK’u ka debatuar me kreun e partisë FJALA, Gëzim Kelmendi, për islamin politik dhe rritjen e besimtarëve myslimanë.        

Hoxha i fshatit Vitomiricë, ka thënë se besimtarët myslimanë para luftës së fundit, kanë qenë më myslimanë se qytetarët e tanishëm.

“Pasha Zotin, pleqtë tanë kanë më myslimanë se sa disa djem të rinj që po i lëshojnë mjekrat e gjata dhe po i shkurtojnë pantallonat”, ka thënë Gashi në Pressing.