Është vetëm 3-vjeçe por të ardhurat e saj neto arrijnë shifra të jashtëzakonshme

Periskopi.com Showbiz

Princesha Charlotte është bërë shpejt një nga pjesëtarët më popullorë të familjes mbretërore.

Por duket se trevjeçarja nuk adhurohet vetëm nga publiku, ajo gjithashtu admirohet si një ikonë e modës, dhe thuhet se ka një ndikim të madh në ekonominë britanike.

Në fakt, sipas një studimi , ndikimi i princeshës Charlotte në ekonomi arrin vlera mbi 1 miliard paund më shumë se vëllai i saj më i madh, Princi George.

Sipas studimit, vlera në neto e katërvjeçarit princit George arrinte në 2.7 miliardë sterlina ndërsa motra e tij më e vogël ka thyer rekord me 3.8 miliardë sterlina.intv.