Teoria e çmendur e profesorit serb: Evropa ka lindur nga shpërbërja e ‘Serbisë së Madhe’

Periskopi.com Lajme

Profesori serb, Jovan Deretiq, në emisionin “Goli Vita” në Tv Happy ka bërë një deklaratë mjaft interesante, që më shumë tingëllon si teori konspiracioni – raporton Periskopi.

Sipas Deretiqit, Evropa është formuar nga shpërbërja e Serbisë së Madhe.

Ai thotë se kjo nuk është studiuar, por në literatura ka të dhëna të shumta për këtë çështje.

Deretiq pretendon se Evropa ka lindur shkaku i kolapsit të Serbisë së Madhe.

Madje, ai thotë se vitin e katërt dhe të pestë të gjithë në Evropë ishin serbë dhe se kanë folur serbisht.

Deklaratat e profesorit serb mund t’i dëgjoni në videon e mëposhtme:

Source: Profesor: Evropa je nastala raspadom "velike Srbije" by FokusPromo