Artmotion, platforma vendore e cila sjell “Dimension Tjetër”

Periskopi.com Lajme

Risitë në platformën Artmotion nuk kanë të ndalur, duke qenë vazhdimisht në hap me kohën për plotësimin e nevojave të klientëve, Artmotion vazhdon me ofrimin e programacionit më unik të momentit, për secilën moshë dhe preferencë në kombinim me ofrimin e shërbimeve të internetit më stabil në vend për nevoja familjare dhe të të gjitha kategorive biznesore.

Platforma televizive unike, kontenti i larmishëm të cilin Artmotion ofron në treg tani më nuk është një risi për audiencën. Ofrimi i ekskluziviteteve të transmetimit të Superligës Kosovare në Basketboll, Superligës së Futbollit Kosovar, NBA, Bundesligës, Formula 1, Moto GP, Judo, e nga viti 2021-2024 ekskluziviteti i tri ligave më të forta Europiane të UEFA-s, Champions League, Europa League  dhe garës më të re e cila do të transmetohet nga viti i ardhshëm Conference League, i ofrojnë  epitetin e “shtëpisë së  vetme të sportit vendor dhe ndërkombëtarë në  Kosovë ”.

Sporti, kinematografia vendore dhe ndërkombëtare, filmat dhe serialet,  emisionet, e dokumentarët më në zë , të gjitha janë përmbledhur nën ombrellën e 14 kanaleve unike të ArtSport, ArtKino, Episode, Prime,  ArtDoku, Beat TV, Prince Kids të cilat kompania udhëheq dhe mban primatin e transmetimit në  vend. Mbi 30 kanale Turke, Alsat M e kështu duke vazhduar me mbi 200 kanale televizive sportive, argëtuese, edukative e informative, vendore dhe ndërkombëtare të  cilat bëjnë që Artmotion të jetë opsioni më optimal për cdo familje dhe biznes.

Për detaje dhe informata shtesë  rreth shërbimeve të televizionit digjital dhe internetit mund të informoheni duke telefonuar në qendrën e thirrjeve (pa pagesë ) në numrin 0800 20 600,  apo duke vizituar pikat zyrtare të shitjes së Artmotion për të cilat mund të informoheni në web faqen zyrtare të kompanisë https://artmotion.net/kontakt/.

Artmotion me të vërtetë  dhuron një dimension tjetër për cdo familje Kosovare.