Publikohen notat e matematikës nga provimi i Maturës Shtetërore 2019 (Dokument)

Periskopi.com Lajme

Dalin notat e provimit të tretë të Maturës Shtetërore 2019, atij të matematikës.

Provimi u zhvillua më datë 17 qershor dhe sipas rregullores së maturës janë publikuar në faqen zyrtare të Qendrës së Shërbimeve Arsimore brenda afatit prej 15 ditësh pas përfundimit të provimit.

Notat e provimit, maturantët mund t’i gjëjnë në linkun më poshtë:

Rezultatet e provimit të matematikës