Gjejnë një arkë në pyll, s’u besojnë syve kur e hapin (Foto)

Periskopi.com Lajme

Një arkë mjaft e vjetër dhe e rrallë është zbuluar në Rusi, nga disa persona krejt rastësisht.

Fotografitë e kësaj arke tregojnë se në të kishte veshje, alkool, para, cigare dhe pajisje të tjera ushtarake.

Arka ishte plot përmbajtje të luftës. Aty u gjetën para gjermane, të cilat ishin përdorur gjatë regjimit nazist.

Madje, kutia e cigareve ishte ruajtur në mënyrë perfkte.