Do të befasoheni me qëndrueshmërinë e Iphone 11 Pro nga goditjet (Video)

Periskopi.com Tech & Auto

Kompania Apple para disa ditëve edhe ka futur në treg telefonat e rinjë.

Njëri nga ta është edhe Iphone 11 Pro, e si zakonisht edhe ky telefon ka qenë në fokusin e disa testimeve të gërvishjeve dhe të goditjeve.

Në një video të publikuar shihet se sa shumë duhet goditur për t’ju thyer ekrani e po ashtu bëhet presion me thikë mbi të mirëpo prap se prap nuk ka gërvishje, duket se ky telefon nga Apple është një kategori në vetë.

Can the new iPhone 11 Pro stand a stress test?

Can the new iPhone 11 Pro stand a stress test? ?

Posted by VT on Sunday, 22 September 2019