Tahiri: Unë e pajtova LDK’në me UÇK’në në Ramëbuje

Periskopi.com Lajme

Ish-kyenegociatorja Edita Tahiri sot në panelin e Konferencës së Sigurisë ka thënë se në konferencën e Ramëbujesë, ajo kishte pajtuar LDK’në me UÇK’në, raporton Periskopi.

‘’Unë i kam pajtu LDK me UCK në Ramëbuje. Po ua tregoj, pasi kjo kishte ndoshur dhe përgjigja  ime për një media ishte:Po, e dua intervenimin e UCK’së. . Por më mirë një fund me dhimbje se sa një dhimbje pa fund. Sot e cdoherë e them’’, ka thënë TahiriPër atë edhe ANTO bëri një mision të shkëlqyeshëm. U dëbuan 1 milion shqiptarë, u vranë edhe më shumë sosh

Prandaj sot e shijojmë këtë 20 vjetor, sepse ditëm të mbrojmë integritetin territorial dhe luftën Dhe ti themi Serbisë se duam paqe me drejtësi.

‘Sepse nuk bëhet paqe pa drejtësi. Ajo ka kryer gjenocid. Shikojeni në konferencfa ndërkombëtare, del më e viktimizuar se sa ne’.

‘BE duhet të këndellet/Periskopi/