Publikohet orari i reduktimeve, këto vende nesër mbesin pa rrymë

Periskopi.com Lajme

KEDS-i, të martën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtina

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 12.07.2018 në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Kodra e Trimave 11 (Kodi: 13000005031)

prej orës 09:00 deri 11:00 dhe 13:00 deri 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: rr. 28 Nëntori.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Më 12.07.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/04kV GJON SERREQI (Kodi: 13000010055) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr. Gjon Serreqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

Më 12.07.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Herticët (Kodi: 13000010041) prej orës 09-12:00 si dhe 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lagjja Herticët.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 12.07.2018 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekollë-Hajkobillë (Kodi: 14016004) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:

Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljes 10kV.

Më 12.07.2018 në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Montingu-Bërnicë (Kodi: 15019007) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bërrnica, NSH Monting dhe Noti.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe revizionimi i sistemeve matëse.

Më 12.07.2018 në NS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenasi 1 (Kodi: 16021001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te Soliterat, Posta, Te shtëpia e shëndetit, Muratori 2000, Kullla com, Shtëpiza 2(Rukolli).

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljes 10kV.

Më 12.07.2018 në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prugovc (Kodi: 15019008) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Raskova, Bakshia, Mulliri Prugovc, Berishët, Arena Restor, Plashnik Prugovc, Vehbi Pllana privat.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe revizionimi i sistemeve matëse.

Më 12.07.2018 në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Brezhnica (Kodi: 15019009) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe revizionimi i sistemeve matëse.

Më 12.07.2018 në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10kV RTK-Bakshi (Kodi: 15019010) prej orës 14:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: RTK Bakshia.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe revizionimi i sistemeve matëse.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 12.07.2018 në NS 35/10 kV Gjakova ll do të ndërprehet:

Dalja 10kV Raqë-Moglicë (Kodi: 81083017) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Domenik Përgegaj, rr.Drenica, rr.Minatori, rr. Shote Galica, fshatrat: Brekoc, Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10kV.

Gjilani

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 12.07.2018 në NS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Binqa (Kodi: 61067008) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Mogillë,Kabash,Rafshina,Buzovik,Shoshar,Debelldejë

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve dhe riparim i ndonjë shtylle.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 12.07.2018 në NS110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliq i epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açareva.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 12.07.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Lebushë e madhe (Kodi: 53000004010)

NS 10/0.4kV Lebushë e Vogël (Kodi: 53000004006)

prej orës 09:00 deri 12:00 dhe 14:00 deri 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lebusha.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje të kabllove të reja dhe vendosje të ormanëve.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 12.07.2018 në NS 35/10 kV Peja ll do të ndërprehet:

Dalja 10kV Asllan Qeshmja (Kodi: 50051002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 2 Korriku, Jarina nga dalja Shtëpia e kulturës, Jarina-Dukagjin, Asllaqeshma 1 dhe 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të dëmtuara dhe pastrim i trasesë.

Më 12.07.2018 në NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 09:00 – 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i kokave kabllovike dhe shtrirje të përçuesit.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 14.07.2018 në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Lp 35 kV Silkapori (Kodi: 400450) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Silkapori, X- Fort. Renova, Dauti comerc. Kivo dhe X-Fort.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndarësit të vjetër me ndarës të ri i cili është i montuar në shtyllën metalike- ekzistuese (kjo bëhet për nevojat e ndërtimit të autostradës Prishtinë-Hani i Elezit).

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 12.07.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Burgu (Kodi: 41000008) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Burgu.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 12.07.2018 në NS 35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zona Industriale (Kodi: 41000009) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 12.07.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV SH.M Adem Gllavica (Kodi: 41000010) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla e mesme Adem Gllavica

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 12.07.2018 në NS 35/10kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bajram Curri (Kodi: 30033008) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker, Afariste:”Afioni”, Etem-Trade”,”EULEX”,”Kuk-Komerc”,”Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast”.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i GM të djegur.

Më 12.07.2018 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kamenica (Kodi: 31000029) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin lagjet: Gurishti, Petrova dhe Lagjja Arbana.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i shtyllës së thyer te TM (gropimi, vendosja e shtyllës dhe bartja e rrjetit të TM dhe TU).