Berisha pranë djalit të Agim Ramadanit: Familja e Agimit nuk është e asnjë partie – ajo është e krejt Kosovës

Periskopi.com Lajme

Rrustem Berisha kandidat për deputet nga AAK-PSD, në një postimi në Facebook, ka shkruar se Familja e Agimi Ramadanit nuk është e asnjë partie dhe se ajo është e krejt Kosovës, shkruan Periskopi.

“Jetoni foli nga zemra: “Jam i nderuar që sot jam në mesin tuaj dhe në mbështetjen e shokëve të babit. E falënderoj përzemërsisht kryetarin Xhafer Gashi për punën që po e bën për qytetarët e vet. Kryeministrit i falënderohem për vendimet e mëdha për shtetin e Kosovës, në veçanti atë të bërjes së komandantit tonë, të Rrustem Berishës, Ministër i Mbrojtjes të Ushtrisë së Kosovës. Ju uroj suksese dhe na priftë e mbara””, ka shkruar Berisha.

Shkrimi i tij në FB:

Në tubimin madhështor mbrëmë në Obiliq, e kisha pranë një djalë të veçantë për mua, Jeton Ramadanin, birin e heroit Agim Ramadani. Familja e Agimit nuk është e asnjë partie – ajo është e krejt Kosovës.

Jetoni foli nga zemra: “Jam i nderuar që sot jam në mesin tuaj dhe në mbështetjen e shokëve të babit. E falënderoj përzemërsisht kryetarin Xhafer Gashi për punën që po e bën për qytetarët e vet. Kryeministrit i falënderohem për vendimet e mëdha për shtetin e Kosovës, në veçanti atë të bërjes së komandantit tonë, të Rrustem Berishës, Ministër i Mbrojtjes të Ushtrisë së Kosovës. Ju uroj suksese dhe na priftë e mbara”

✅ #119 AAK-PSD 100% Kosovë
✅ #1 Ramushi
✅ #47 numri im