Agjencia më e madhe sizmologjike i kërkon shqiptarëve të qetësohen

Periskopi.com Lajme

Agjensia më e madhe në botë për tërmetet ka konfirmuar se nuk është e mundur të parashikohen tërmetet dhe bën thirrje për qetësi për të gjithë qytetarët.

“Nuk parashikohen tërmetet, mos besoni në lajme të tjera!”, thuhet në njoftimin e tyre.

Teksti: “U themi miqve tanë në Shqipëri se gjasat janë që këto ditë të keni dëgjuar ose të dëgjoni njerëz që thonë se e kishin parashikuar tërmetin e djeshëm. Mos i dëgjoni: parashikimi i tërmeteve ËSHTË I PAMUNDUR. Qofshi të sigurt.”