Kjo grua ka fituar punën më të mirë në planet

Periskopi.com Showbiz

Kur flasim për punën e ëndrrave…

Pikërisht këtë punë e ka gjetur fotografja dhe adhuruesja e udhëtimeve, Sorelle Amore.

Në fillim të vitit 2017, Amore shkroi një dëshirë gjerësisht në ditarin e saj.

Udhëtimi në 12 vende të ndryshme në vitin 2017 dhe të paguhesh për një gjë të tillë, a nuk është me të vërtetë një ëndërr?

Çdo gjë nisi kur vëllai i saj i dërgoi një ofertë pune me titull ‘Puna më e mirë në botë’.

Shpallja thoshte se ‘ju mund të udhëtoni në botë, duke qëndruar në shtëpitë e pushimeve luksoze më shumë se një milionë dollarë’, për 40 mijë dollarë gjatë tre muajve.

Nuk është çudi që 17,000 njerëz kanë aplikuar. Dhe, pasi dëgjoi vetëm një ditë para skadimit të afatit, Amore ishte një prej tyre. Në fund, aplikantët u zvogëluan në një listë të ngushtë me 15 pjesëmarrës dhe ajo u votua si fituese nga publiku.

 

View this post on Instagram

 

Say it isn’t so ? The time has come to depart the beautiful @villapuntodevista in Costa Rica. What an incredibly 7 days spent here. The 5 story villa, even though enjoyed by myself, never felt empty thanks to the incredible staff that made it feel like home. Freshly made breakfasts every morning, the relaxation in the jacuzzi on the top floor of the villa, the swims in the infinity pool surrounded by sloths, monkeys, toucans and the iguana that pooped on my head. All cherished memories. The beautiful country of Costa Rica constantly amazed me. The people are some of the kindest in the world, the nature some of the most breathtaking. This isn’t the last time for me in Costa Rica. See you again soon. But for now…my next destination. Can you guess where I’m heading? Thank you @villapuntodevista & @3rdhome for having me in this space. Forever grateful. #BestJobOnThePlanet #CostaRica #StayWorldly

A post shared by S O R E L L E A M O R E (@sorelleamore) on