Lajm i keq për ata që deri më tash kanë shikuar Netflix me pajisje të vjetra

Periskopi.com Tech & Auto

Mund të ju duket e çuditshme, që Roku është duke shitur pajisje transmetimi që nga viti 2008, ndërsa nëse jeni në mesin e atyre që e kanë blerë ndonjë shumë më herët, nuk ju presin lajme të këndshme.

Bëhet e ditur, se Netflix nuk do të transmetohet nëpërmjet disa pajisjeve të vjetra, duke filluar nga fundi i këtij viti.

Të gjithë ata që kanë pajisje Roku, duke të gjejnë një tjetër për ta zëvendësuar, që nga një dhjetori.

Arsyeja e këtij ndalimi, është bërë për shkak të limitimeve teknologjike që i kanë këto pajisje, derisa sinjali që transmeton Netfliks ka pësuar ndryshime me kohë.

Pasi që Roku ka ndaluari së adoptuari aplikacionet, në pajisjet e lansuara që nga 2011 dhe 2015, atëherë kjo ndalesë nuk do të duket si një befasi.

Shfrytëzuesit e këtyre pajisjeve rekomandohen të gjejnë të reja, nëse festat e fund vitit, pëlqejnë t’i kalojën duke i përcjellë në Netflix filmat e tyre të preferuar