Lansohet globalisht Tinder Loops

Periskopi.com Tech & Auto

Loops janë video dy sekondëshe, që mund të postohen në profilet e përdoruesve. Përdoruesit nuk mund të regjistrojnë “Tinder Loops” brenda aplikacionit, por duhet të ngarkojnë dhe të editojnë videot ekzistuese në rrotullimin e tyre të kamerës ose të ngarkojnë një Foto Live nga një pajisje iOS.

Tinder Loops, tipari video i njoftuar kohët e fundit nga Tinder, sot po qarkullon në nivel global.

Tinder ka testuar këtë tipar në Kanada dhe Suedi që nga Prilli, kur u njoftua për herë të parë dhe që prej asaj kohe ka dalë në disa tregje të tjera. Sot, Loops janë në dispozicion për përdoruesit Tinder në tregjet e mëposhtme: Japoni, Mbretëri e Bashkuar, Shtetet e Bashkuara, Franca, Kore, Kanada, Australi, Gjermani, Itali, Holandë, Rusi, Suedi, Belgjikë, Danimarkë, Islandë, Irlandë, Kuvajt, Zelandë, Norvegji, Katar, Arabi Saudite, Singapor, Zvicër, Tajvan, Tailandë dhe Emiratet e Bashkuara Arabe.

Loops janë video dy sekondëshe, që mund të postohen në profilet e përdoruesve. Përdoruesit nuk mund të regjistrojnë “Tinder Loops” brenda aplikacionit, por duhet të ngarkojnë dhe të editojnë videot ekzistuese në rrotullimin e tyre të kamerës ose të ngarkojnë një Foto Live nga një pajisje iOS.

Tinder gjithashtu po zgjeron numrin e imazheve që mund të vendosni në profilin tuaj deri në nëntë, me qëllim që të krijoni hapësirë ​​për Loops pa zhvendosur fotot ekzistuese. Duke pasur parasysh se Tinder ka testuar funksionet që nga fillimi i Prillit, kompania tani ka më shumë të dhëna rreth asaj se si Tinder Loops kanë punuar për përdoruesit.

Në kohën e Instagram dhe Tinder, njerëzit përdorin fotot për të përfaqësuar veten në internet. Por, me të gjitha mjetet e redaktimit atje, kjo gjithashtu do të thotë që fotot nuk janë gjithmonë portretizimi më i saktë i personalitetit apo pamjes. Videot në Tinder ofrojnë një mënyrë të re për të njohur dikë për atë se kush ata janë.