Tri komuna do kenë reduktime të energjisë elektrike për një javë

Periskopi.com Lajme

KEDS ka njoftuar se në bazë të kërkesës së KOSTT dhe për shkak të punimeve të kësaj kompanie në rrjetin e tensionit të lartë, distrikti i Ferizajt, ku hyjnë Ferizaj me rrethinë, Kaçaniku dhe Shtimja do të kenë reduktime nga data 10 qershor deri më 17 qershor të cilat do të varen edhe nga kërkesa për energji elektrike.

Reduktimet në orët e apostrofuara në njoftimin e KOSTT-it mund të jenë edhe gjatë orëve tjera nëse kërkesa për energji elektrike është më e lartë, por mund të jetë edhe më e zbutur.

“Këto njoftime do të bëhen në vazhdimësi në web sajtin e KEDS-it, www.keds-energy.com. Ndalesat parashihet të jenë dyorëshe”, thuhet në njoftim.