Tronditëse: Vegjetarianëve u shërbehet mish njeriu në restorant – shefi vriste mizorisht konsumatorët, dhe ua shkatërronte trupin

Periskopi.com Lajme

Darkuesit e një restoranti vegjetarian kanë mbetur të shokuar kur gjatë ngrënies së ushqimit hasen në copa të mishit në petat e tyre, raporton Periskopi.  

Klientët vegjetarian ishin ankuar për këtë tek autoritetet lokale, gjë që pas çoi te një zbulim i tmerrshëm.

Analizat e mishit zbuluan se ai nuk ishte mish derri apo viçi, por mish njeriu.

Zbulimi i mëtutjeshëm i autoriteteve çoi deri te kuzhinat, muret e së cilës ishin të stërpikura me gjak, ndërsa në dysheme kishte copa mishi.

Për policinë tajlandeze edhe më shokuese ishte identifikimi i kufomës së prishur të një 61 vjeçari, të cilën pronarët e restorantit e kishin fshehur në rezervuar.

Pronari dhe punëtorët e restorantit janë ende në arrati, pasi me të dëgjuar për hetimet e autoriteteve, ata braktisën objektin ku kryen këto veprime të tmerrshme.

Autoritetet kishin zbuluar më pas se trupi i 61 vjeçarit kishte qenë i një klienti të restorantit që quhej Prasit Inpathom, i cili ishte grindur me pronarin e atij restoranti mizor.

Pronari i restorantit e përdori kufomën e tij për ta copëtuar dhe për t’ua shërbyer konsumatorëve si copa mishi. /PERISKOPI