Thaçi thotë se vendet arabe nuk na njohin se kanë lidhje me Rusinë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi flet për mungesën e njohjeve nga vendet arabe.

Periskopi.com Lajme

Ai në foli për një telefonatë të cilën ai thotë ta ketë dëgjuar vetë kur një kryeministër i një shteti mik të Kosovës i ka telefonuar disa prej drejtuesve arabë.

Në një intervistë për “Jeta në Kosovë”, Thaçi thotë se telashet e vendeve arabe për ta njohur Kosovën kanë të bëjnë me lidhjet e tyre me Rusinë si dhe, në disa raste, nostalgjinë që këto vende kanë për shkak të marrëdhënieve të moçme me ish Jugosllavinë.