10 vende mahnitëse natyrore në Gjermani

Periskopi.com Fun

Ka peizazhe natyrore që ju nuk do të prisnit që ndodhën në Gjermani: formacione të çuditshme shkëmbore, ujëra të bruzta dhe shumë pamje të tjera.

Këtu është një pasqyrë e vogël për fenomenet natyrore më të bukura të Gjermanisë.

Zvicra saksone

 

Liqeni Blautopf

Shkurret në Lüneburg

Shkëmbinj në Rügen

Lange Anna në Helgoland

Ujëvarat Triberg

Deti Wadden

Gejzer me ujë të ftohtë në Andernach

Shpella Grottoes

Shteg lumi në Mettlach