76 vjeçari, votuesi i parë i Gjilanit

Periskopi.com Lajme

76 vjeçari Ilmi Ibrahimi është votuesi i parë në qendrën më të madhe të votimit 401 në Gjilan.

Në këtë qytet janë gjithsej 34 qendra të votimit dhe 129 vendvotime.