Tahiri dhe Gjuriq flasin për dialogun Kosovë-Serbi

Tahiri dhe Gjuriq flasin për dialogun Kosovë-Serbi

Tahiri e Gjuriq do të marrin pjesë në forumin që mban titullin “Dialogu dhe Praktikat më të mira – 2016. Paqe, Stabilitet dhe Prosperitet”.

Ky forum ndërkombëtar do të mbahet në Notre Dame University në Bejrut të Libanit.

Shpërndaje në: