Të brendshmet që çmendën Hitlerin

Të brendshmet që çmendën Hitlerin

Të brendshmet prej mëndafshi me qëndisjn e inicialeve të saj, EB janë gjetur nga jnë ushtar amerikan, i cili i gjeti të braktisura në bunkerin Platterhof, ngjitur me shtëpinë e Hitlerit në alpet bavareze.

Ushtari i kishte mbajtur ato si suvenir dhe i kishte marrë në SHBA pas luftës së dytë Botërore. Ato kaluan në disa duar para se të bliheshin nga një koleksionist britanik i ushtrisë dhe sot shiten për 450 paund në një ankand në Malvern, Worcestershire. Të brendshmet me dantella anash kanë qënë në modë në vitet 1940.

te brendshmet

Shpërndaje në: