Teleskopi ‘Hubble’ zbulon dritë në galaksi

Teleskopi ‘Hubble’ zbulon dritë në galaksi

Teleskopi i quajtur ‘hubble’ ka vendosur një rekord të ri kozmik prej një distance shumë të largët, ku u pa objekti i parë në univers.

Galaktika është aq larg saqë drita nga ajo largësi është shumë e zbehtë dhe largësia e objektit të parë përmes teleskopit është 13.4 miliardë vite dritë nga Toka,

Shpërndaje në: