Testoni veten: 7 shenja që tregojnë se jeni më inteligjent se ata që ju rrethojnë

Periskopi.com Zoya

1. Ndjesia e shpeshtë e mërzitjes

Njerëzit inteligjentë mërziten shpejt kur bëjnë gjëra rutinë. Kjo lidhet me faktin që kanë shumë njohuri dhe aftësi dhe në detyra të përditshme s’mund të shfaqin potencialin e tyre. Kanë nevojë për sfida dhe ndryshim.

2. Kanë tendencën të ndihen më të rinj se mosha reale

Njerëzit me inteligjencë të lartë ndihen shumë më të rinj nga ç’janë vërtetë. Sa më i lartë niveli i inteligjencës në adoleshencë, aq më të rinj ndihen ata kur plaken.

3. Kriza të shpeshta ekzistenciale

Njerëzit e talentuar dhe shumë të mençur vuajnë më shpesh se të tjerët nga krizat ekzistenciale në jetën e tyre. Eshtë shumë e rëndësishme për ta të gjejnë misionin, qëllim e jetës dhe si rrjedhojë përballen me probleme psikologjike.

4. E kanë më të vështirë të ndërtojnë marrëdhënie romantike

Njerëzit e zgjuar e kanë të vështirë të admirojnë dikë kollaj. Sipas studimeve, njerëzit me IQ më të lartë se 120 e ndjejnë veten të vetmuar dhe zakonisht, preferojnë partnerë me IQ më të vogël se e vetja.

5. Zakoni i ngrënies së thonjve

Eshtë e vështirë që një gjeni të heqë dorë nga ky ves!

6. Refuzojnë ta quajnë veten të zgjuar

Sepse realisht nuk e perceptojnë tamam nivelin e tyre të zgjuarësisë!

7. Kanë aftësi për t’i thënë JO të tjerëve dhe impulseve të tyre

Dinë t’i rezistojnë dëshirave impulsive dhe presin momentin e duhur!

Burimi: Bright Side

Shpërndaje në: