Tetë gjuhë flasin fëmijët e Angelina Jolie

Tetë gjuhë flasin fëmijët e Angelina Jolie

Angelina Jolie ka pohuar se gjashtë fëmijët e saj, krahas gjuhës amtare gjithsej njohin edhe shtatë gjuhë të tjera.

 “Unë i kam pyetur, se cilën gjuhë dëshironin më shumë ta mësonin. Shiloh mëson Khemr, kjo është gjuha amtare në Kamboxhia. Pax është koncentruar në Vietnamisht, Maddox mëson gjermanisht dhe rusisht. Vivienne donte patjetër të mësonte arabisht dhe Knox mëson gjuhën e shenjave”, ka pohuar 41 vjeçarja në një intervistë dhënë Radioshow-it “BBC Radio 4’s Woman’s Hour Takeover” / 21Media

Shpërndaje në: