Teuta Krasniqi kritikon gazetarët e show bizzit se si po raportojnë për të

Teuta Krasniqi kritikon gazetarët e show bizzit se si po raportojnë për të

Teuta Krasniqi ka kritikuar gazetarët për raportimet në lidhje me të.

Ajo e kishte fjalën pikërisht për lajmin për fustanin e njëjtë që ka veshur me Bleron dhe Adonisin.

 

 

Shpërndaje në: