Thaçi dekreton Ligjin për Obiliqin

Thaçi dekreton Ligjin për Obiliqin

“Qytetarë të nderuar të Obililiqit, pas miratimit të Ligjit për Zonën e Rrezikuar Mjedisore të Obiliqit dhe rreth tij më datë 30.11.2016, dhe pas kalimit të afateve ligjore, ky Ligj më datë 22.12.2016 është dekretuar nga Presidenti i Republikës së Kosovës”

“Urime edhe një herë për të gjithë juve, pafundësisht faleminderit të gjithë atyre që kontribuuan deri në këtë fazë. Ne flasim me punë!”, ka shkruar gashi në një postim në llogarinë e tij në Facebook.

Shpërndaje në: