“Thaçi do të mësohet në histori. Kurti surrealist” – Komentet e dikurshme të Mimoza Kusarit

Periskopi.com Lajme

 

uke komentuar disa prej figurave politike në Kosovë, znj.Mimoza Kusari Lila dikur thurte elozhe për Hashim Thaçin derisa Kurtin e quante surealist.

Komenti për Thaçin: Një karakteristikë dmth që me bashkëpuntorë sjellet në formë shumë të kulturume. Do të njihet për rolin e tij në UÇK, natyrisht për angazhimin në shpalljen e vendit të pavarur, dihet dhe do të mësohet në histori kush e ka lexu deklaratën e shpalljes së pavarësisë.

Komenti për Kurtin: Surrealist, dmth për disa procese dhe disa gjana që nuk lidhen bash me realitetin, definitivisht nuk pajtohem me disa prej metodave që aplikon subjekti i tij.

Mendoj që zoti Kurti ka shku pak larg ma qasjen e tij ndaj bashkësisë ndërkombëtare në Kosovë./Periskopi

Shihni më poshtë videon e publikuar nga Shkodran Hoti: