Thaçi përjashton opsionin e krizës institucionale në Kosovë

Thaçi përjashton opsionin e krizës institucionale në Kosovë

Pas kthimit nga Brukseli, Presidenti i Kosoves, thote se dialogu mes Kosoves dhe Serbise do të finalizohet shumë shpejt, me një marrëveshje historike, mes dy vendeve.

Në një intervistë për ABC News, Hashim Thaçi ftoi dhe një herë të gjithë spektrin politik në Kosovë, të bëhet pjesë e këtij procesi.

Lidhur me zhvillimet politike në vend, Thaçi përjashtoi opsionin e një krize institucionale.

https://www.youtube.com/watch?v=KjZ3CtG1Lyk

Shpërndaje në: