Thaqi: U ndjeva krenar në burgjet e Serbisë

Thaqi: U ndjeva krenar në burgjet e Serbisë

Më të hyrë në vendlindjen e tij, ai ka thënë dy fjalë, duke treguar dy momente të tijat, raporton Periskopi

Në kohën sa qëndroi në burg, thotë se u ndje krenar që është shqiptar.

Falënderoi institucionet e Kosovës, duke thënë se kanë bërë punë të madhe për ta liruar atë, dhe premtoi se që nga nesër do i kthehet punës.

Nuk pranoi të fliste për detajet e arrestimit të tij, raporton Periskopi

“Jam ndje krenar në burgjet e Serbisë. Në lajme çdo ditë ka qenë që instituucionet Kosovës po angazhohen për qytetarët e vet. Shumë qytetarë serb të burgosur në Serbi ma kanë pasur zili që unë i përkas shtetit të Kosovës. Jam mburr që janë shqiptar”, tha ai.

“Nuk kam formë tjetër si të ja kthej borxhin institucioneve përveç të fillojë nga a nesër të jap maksimumin, të ja kthejë borxhin këtij shteti që aq shumë ka bërë për mua që unë të lirohem. Nuk dua të jap detaje se si ka ndodhur arrestimi im”, tha Thaqi raporton Periskopi

 

Shpërndaje në: