Tmerrohen familjarët, një çift bënë seks në mes të parkut (Video)

Tmerrohen familjarët, një çift bënë seks në mes të parkut (Video)

Një çift i moshës së mesme, ka tronditur disa familje duke vënë në një pozitë të pakëndshme, përderisa shfaqen skena dashurie personale në një stol në park.

Gruaja e cila nuk është e identifikuar, thuhet të ketë krijuar edhe “zhurma seksi”, përderisa ajo dhe partneri i saj putheshin e ledhatoheshin përpara fëmijëve të vegjël, transmeton Indeksonline.

Një dëshmitar ka thënë: “Unë shoh shfaqje të tilla publike shpeshherë në Essex, por kjo ishte diçka e tepruar”.

Shpërndaje në: