Tmerrohen pushuesit në Velipojë: Ç’është ajo në mes të detit? S’i afrohemi dot…

Tmerrohen pushuesit në Velipojë: Ç’është ajo në mes të detit? S’i afrohemi dot…

Një skandal mjedisor sapo ka ndodhur në Velipojë ku një person me jetski raportohet të ketë hedhur një kafshë të ngordhur në mes të detit

Qytetarët të tmerruar kanë treguar për Shkodra News se vjen një erë e rëndë dhe kanë frikë të futen në ujë.

Autoritetet duhen të marrin masa emergjente për këtë rast të paprecedentë.

Pas ngjarjes ka reaguar policia. Qytetarët raportojnë se një skaf i policisë kufitare është parë teksa komunikon me një barkë private e cila e ka tërhequr kafshën duke e larguar.

Shpërndaje në: