Topa 5 ngjarjet e pashpjegueshme paranormale të kapura aksidentalisht nga kamera (Video)

Periskopi.com SOK

Tani që çdo person posedon një celular, është shumë e rrallë që një ngjarje interesante të mos filmohet aty për aty. Kanali Youtube është i mbushur me të gjitha llojet e videove misterioze të pashpjegueshme.

Disa nga këto video duken aq të vërteta sa edhe ekspertët më me nam nuk mund t’i verifikojnë saktë a janë të falsifikuara, raporton “Hidden-truth”, transmeton Periskopi.

Vajza Thai shihet duke shfaqur super-fuqi

Kjo video u regjistrua në Tajlandë nga një pasagjer në një autobus. Në këtë filmim, ne mund të shohim qartë se si vajza me pantallona të zeza shtyn pa i prekur fare oficerët e kontrollit të biletave.

Ngjarjet e regjistruara në këtë video na kujtojnë mutantët e X-Man. Dallimi i vetëm është se ajo nuk ishte në dijeni të kompetencave të saj derisa ajo me sukses fluturonte i goditi dy kontrolluesit e biletave pa i prekur fare.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=104&v=z8sQ5pZl898

Teleportimi

Regjistruar nga një aparat publik, rreth orës 4 të mëngjesit, kjo video tregon një vajzë që shpëton jetën e një personi duke teleportuar atë në anën tjetër të kryqëzimit, ndërkohë që ai ishte gati të goditej nga një kamion.

I goditur nga rrufeja dy herë dhe ende mbetet i gjallë

Ky njeri duket të jetë edhe personi më fatlum dhe më i pafat në tokë, në të njëjtën kohë. Në këtë video ai goditet nga rrufeja dy herë dhe mbijeton pa asnjë pasojë. Ishte dikush duke u përpjekur t’i tregonte diçka?

Njeriu fluturues

Si ky çift paraqet për një foto, një njeri fluturues ose një jashtëtokësor në qiell. Të gjithë njerëzit në zonë janë tronditur kur e kanë parë këtë.

Vajza që mëson për t’u ngritur në ajër

Kjo video tregon një fëmijë që ngritet në ajër përderisa mbikëqyret nga nëna e saj./Periskopi/