Totaj: Do të punojmë pa ndalur që pozita e grave në Prizren të përmirësohet vazhdimisht

Periskopi.com Lajme

Kandidati për Kryetar të Prizrenit, Shaqir Totaj, gjatë një vizite në Prizren është zotuar për gjithëpërfshirje dhe barazi gjinore në të gjitha drejtoritë dhe institucionet komunale.

“Gratë janë shtylla e familjes dhe shoqërisë tonë. Si kryetar i ardhshëm i komunës, do të punojmë pa ndalur që pozita e grave në Prizren të përmirësohet vazhdimisht.

“Në qeverisjen tonë do të respektohet barazia gjinore dhe zotohem se do të emëroj gra në gjysmën e drejtorive komunale”, ka thënë Totaj.