Toure-Guardiola, a e keni pritur këtë?

Toure-Guardiola, a e keni pritur këtë?

“Dua t’u kërkoj falje – në emrin tim dhe të atyre që më përfaqësojnë mua – ekipit menaxhues dhe tërë atyre që punojnë, për keqkuptimet nga e kaluara”, ka thënë Toure në kërkimfaljen publike.

“Ato deklarata nuk kanë përfaqësuar mendimin tim për klubin dhe për njerëzit që punojnë në të. Nuk kam asgjë tjetër përveç respektit për Manchester Cityn dhe i dëshiroj më të mirën klubit”.

“Jam krenar që jam pjesë e historisë së klubit dhe dua t’i ndihmoj që të ketë sukses edhe më tej. Unë jetoj për të luajtur futboll dhe për të argëtuar fansat”.

Shpërndaje në: