Toyota teston modelin Camry të ri me dy veçanti të pazakonta (Foto)

Toyota teston modelin Camry të ri me dy veçanti të pazakonta (Foto)

Por, me të parë një veturë të këtij lloji me dy palë gypa që nxjerrin gaz dhe rrota shumë të gjëra, duket se kemi të bëjmë me një Toyota sportive, të shpejtë dhe të fuqishme, transmeton Telegrafi.

Vetura që është parë duke lëvizur nëpër rrugë të hapur, ka ngjallur vëmendjen e entuziastëve, sepse pritet të jetë një automobil që dallon shumë me paraardhësit.

Madje, në pjesën e përparme shihen edhe dritat LED, përderisa nuk dihet nëse do të jetë i destinuar edhe për terren të vështirë.

Zyrtarë të kompanisë nuk kanë bërë të ditur asgjë, për datën e lansimit apo ndonjë detaj tjetër. /Telegrafi/

toyota-teston-modelin-camry-te-ri-me-dy-vecanti-te-pazakonta-foto-2

toyota-teston-modelin-camry-te-ri-me-dy-vecanti-te-pazakonta-foto-3

toyota-teston-modelin-camry-te-ri-me-dy-vecanti-te-pazakonta-foto-4

toyota-teston-modelin-camry-te-ri-me-dy-vecanti-te-pazakonta-foto-5

toyota-teston-modelin-camry-te-ri-me-dy-vecanti-te-pazakonta-foto-6

toyota-teston-modelin-camry-te-ri-me-dy-vecanti-te-pazakonta-foto-7

Shpërndaje në: