Tragjedi në festivalin e demave në Spanjë, ja si u shtyp një person (Video,+18)

Tragjedi në festivalin e demave në Spanjë, ja si u shtyp një person (Video,+18)

Festivali i demave në Pampola të Spanjës ka vijuar edhe me ditën e dytë të organizimit duke sjellë të tjerë të lënduar.

Kamerat kanë fiksuar një person që ngrihet në ajër nga brirët e demave dhe më pas shkelet nga ta. Fatmirësisht, ai është jashtë rrezikut për jetën.

Shpërndaje në: