Trajneri i Gjermanisë kërkon falje për gjestet e gërditshme

Trajneri i Gjermanisë kërkon falje për gjestet e gërditshme

Përzgjedhësi i kombëtares se Gjermanisë, Joachim Loë ka kërkuar falje për gjestet e tij të gërditshme.

Ai ka thënë se këto i ka  bërë nën ndikimin e emocioneve dhe adrenalinës.

Shpërndaje në: