Transportuesit e të vdekurve shfrenohen nga Koronavirusi në Shqipëri: Pinë raki dhe këndojnë

Periskopi.com Fun

Nëse mendoni se kosovarët po e kanë të zorshme me vetizolimin, shihni videon e mëposhtme për t’i parë se çka bëjnë dy shqiptarë nga Tirana.

Agjencia funerale “Ura e Shkozës” duket se e ka marrë me sportivitet çështjen e koronavirusit. Në video shihen dy pleq që makinën me të cilën përcillen të vdekurit për në varr e kanë kthyer në një lokal.

Ata jo vetëm që pinë raki me njëri tjetrit, por edhe këndojnë me njëri-tjetrin.

Më pas, çiftit këndues i bashkohen edhe persona të tjerë.

Shpërndaje në: