Trendet e ngjyrave të flokëve për vitin 2020-të

Periskopi.com Zoya

Ndoshta keni kaluar dy javët e fundit duke e bindur veten për të duhet një ngjyrë e re e flokëve ose prerjen e ballukeve.

Dhe nëse nuk mund të prisni derisa të mund të shihni një profesionist për lyerjen e flokëve, mund të provoni vetë, ndoshta rezulton e suksesshme.

Më poshtë gjeni ngjyrat e preferuara të këtij viti:

Flokë mjaltë e errët–bjonde

Flokë me shkëlqim-kafe

Flokë argjend-bjonde

Flokë me hapje të ngjyrës së artë

Flokë jargavan

Flokë me hapje të ngjyrës caramel

Flokë me ngjyrë çokollatë-kafe

Flokë të kuq

Shpërndaje në: