Treni me shpejtësi të lartë më i bukur dhe më i shpejtë bën udhëtim provë

Periskopi.com Tech & Auto

Në qytetin Xuzhou të provincës Jiangsu, treni “CRH380AM” po bën udhëtimin provë në hekurudhën Xuzhou-Lianyungang. Përveçse treni më i zhvilluar dhe më i shpejtë, forma e veçantë e kokës së tij si“shpatë bronzi” bën që ai të vlerësohet edhe si treni i shpejtësisë së madhe më i bukur në Kinë.

Shpërndaje në: