Trump i emocionuar nga fitorja: Do t’i mbështes projektet e secilit popull

Trump i emocionuar nga fitorja: Do t’i mbështes projektet e secilit popull

 

“Sapo mora telefonatë nga Hilary, ajo na uroj fitoren. Unë e uroj atë dhe familjen për kampanjën perfekte që ka bërë”.

“Është koha për ne që të bashkohemi si një popull i vetëm. Unë do të jem president i gjithë amerikanëve”.

“Do të punojmë që ta realizojmë ëndrrën amerikane. Do t’i mbështes projektet e secilit popull në botë. Cdo amerikan do ta ketë mundësinë ta realizojë ëndërrën e tij”

Shpërndaje në: